Behandelingen & tarieven

Behandelingen pedicure

Pedicure behandeling

Nagels knippen, verwijderen van overtollige eelt, behandelen van kloven of likdoorn verwijderen of het behandelen en drukvrij leggen van een ingegroeide teennagel, verzorgende voetencrème.
€ 33,50

Pedicure to go

Hierbij behandel ik één klacht. Denk aan: nagels knippen, verwijderen van een likdoorn, behandelen van kloven of het drukvrij leggen van een ingegroeide teennagel.
€ 15

Gelpolish teennagels

Teennagels knippen, lichte versteviging door middel van een building base of een rubber base, gelpolish (kleuren naar keuze) aanbrengen, verzorgende nagelriemolie.
€ 35

Nagelreparatie

Ik behandel een teennagel met een ‘sculpture clear gel’. Deze nagelreparatie techniek is geschikt voor kalk/schimmelnagels, gebroken nagels, gescheurde nagels en ingegroeide nagels.
vanaf € 13,50

Nagelbeugels

Een nagelbeugel wordt gebruikt om de vorm van de teennagel te beïnvloeden, zodat deze de pijnklachten van een ingroeiende nagel verminderen. De nagelbeugel blijft op de nagel zitten en geeft geen overlast. Het is wel belangrijk dat er na 4-6 weken controle plaatsvindt.
vanaf € 15

Behandelingen nagelstyling

Combi Manicure

Tijdens de Combi Manicure wordt gebruik gemaakt van verschillende manicure bits en tools. De huid rondom de nagel wordt gepolijst en de dode huid van de nagelriemen wordt weggeknipt. Ideale behandeling voorafgaand aan gelpolish of BIAB.
€ 15

Gelpolish Basis

Nagels knippen en/of vijlen, aanbrengen van gelpolish (kleuren naar keuze) op de natuurlijke nagels, tot slot het aanbrengen van een verzorgende nagelriemolie. De gelpolish blijft ongeveer 2 weken zitten.
€ 30

Gelpolish Plus

Nagels knippen en/of vijlen, versteviging door middel van een building base of een rubber base, aanbrengen van gelpolish (kleuren naar keuze), tot slot een verzorgende nagelriemolie en handcrème. De gelpolish blijft ongeveer 3-4 weken zitten.
€ 35

BIAB Behandeling

BIAB staat voor ‘Builder In A Bottle’. De gel wordt aangebracht op de natuurlijke nagel waardoor de nagel sterker wordt en langer kan doorgroeien zonder te scheuren. Ook ideaal voor nagelbijters. De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken zitten.
€ 50

Nailart

Mooie, leuke én of grappige nailart is tegenwoordig onmisbaar op je nagels!
Prijs in overleg

Gelpolish verwijderen

Verwijderen gelpolish, verzorging natuurlijke nagels, verzorgende nagelriemolie.
€ 15

Nagellak

Er is keuze uit diverse kleuren. Ideaal voor mensen die leuk gekleurde nagels willen voor, bijvoorbeeld, een feestje. De nagellak blijft ongeveer 1-3 dagen zitten, op de teennagels meestal wat langer.
€ 15 (€ 10 in combinatie met een andere behandeling)

Combi behandelingen

Pedicure behandeling & Pedi gelpolish

Pedicure behandeling + gelpolish op teennagels
€ 65

Combi Manicure & Gelpolish Basis

€ 40

Combi Manicure & Gelpolish Plus

€ 45

Combi Manicure & Behandeling BIAB

€ 60

Behandeling BIAB & Gelpolish

De BIAB heeft over het algemeen natuurlijke 'nude' kleuren. Wil je graag een fellere/andere kleur? Dan kan er een gelpolish in een kleur naar keuze overheen gezet worden.
€ 65

Goed om te weten

Voor alle behandelingen geldt: Bij het verwijderen van gelpolish of gel welke is aangebracht door een andere nagelstyliste breng ik € 5,- bovenop de totaalprijs in rekening.

Voor behandelingen in de avonduren, de weekenden en tijdens de feestdagen reken ik een toeslag van € 5,-